SÅÅÅÅÅ DUKTIG!!!

Jag är djupt imponerad!!!
Grabben klarade tandläkarbesöket kanon!
Visst...
Det kostade mig 100 kronor och mamma bidrog med 100 hon med!
Ni som läste tidigare inlägg vet hur rädd han är!
Och han är ju så taktilt känslig i munnen.
När dom gav honom bedövning så upplevde han det som om han skulle kvävas då han inte kunde svälja ordentligt!
Man konstaterade att det inte är någon ide att laga en mjölktand så det var bara att dra!
Han vr rädd så att han var vit i ansiktet MEN han fixade det faktiskt!
Det måste kännts skönt för honom!
För att inte tala om hur skönt det var för mig!!!

Nu ska jag och duktiga lilleman mysa tillsammans efter en ganska bra skolvecka och en bra tripp till tandläkaren och tillsammans se lite film!!

Ha en bra kväll!
Kram


Kommentarer
Postat av: tess

Tackar... de funkar bra å jobba det är lugnt här...Mår sådär... var på möte ang August i veckan å han fungerar dåligt i skolan så några föräldrar har ringt då man anser att han inte behöver komma till skolan. Som tur e svarar både läraren å rektor att alla barn har rätt att vara i skolan samt att de gör allt de kan för att lösa det som blir. Allt är heller inte August fel då de större barnen triggar igång han då de vet att han gör de de säger eftersom han inte begriper bättre.Det lilla jag har gjort är att plocka hem honom från växelvis boende då man sett de blitt sämre sedan han började bo hos pappa å fått längre dagar på fritids... håll tummar att det kommer att bli bättre nu när han bara bo hos mig... men ja lider så med honom... man känner sig så hjälplös. Jag har lust att gå till skolan å be om ett möte träffa alla föräldrar å fråga om de tror sonen gör allt han gör med ond vilja... om de tycker han ska stanna hemma.... jag förstår deras oro... men man får fasen försöka förstå... tur de har som har normala barn... //tess

2009-01-31 @ 09:53:16
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: jayne

SÅ glad jag blir när jag läser detta.. Lika snabbt som det bara kan gå neråt, kan det vända och gå uppåt. Bra att ni mös och firade alla framgångar!!!!

Ha nu en superskön lördag

2009-01-31 @ 10:01:37
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag hoppas att ni hade en bra kväll och att filmen var riktigt "bra"!

2009-01-31 @ 10:04:41
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Åh, vad glad jag blir när jag läser! Vilken kille ni har! Välförtjänt fredagsmys för både mor o son!

Önskar dig en riktigt bra helg!Kramar

2009-01-31 @ 11:09:49
Postat av: Chris

Precis! och tack ska du ha :)

Var och jobbade igår, dom ringde och behövde vikarie till en förskola. Har satt upp mig på en vikarielista. Och det var hur kul som helst att få jobba.

Vi kommer nog ha en bra helg! hoppas du med kommer att ha en supertrevlig helg.

Kram!

2009-01-31 @ 11:54:08
URL: http://tarantinos.blogg.se/
Postat av: Chris

Vilken duktig pojke du har. :) förstår att han var rädd för att dra ut en tand, vet inte om man själv skulle vågat det.Ja, dom verkar verkligen uppskatta när dom får in lite killar i yrket, är ju såklart grymt kvinnodominerat bland personalen. Hoppas nu bara att jag får komma tillbaka. Tycker själv att dom verkade gilla mig, både personalen och barnen, samt att det flöt på hur bra som helst tycker jag iaf, kändes inte som att det skulle ha varit första dagen där.Har du många barn?Min kille kommer att födas 6/6 är det beräknat. Men brukar ju inte stämma så ofta.

Kram!

2009-01-31 @ 13:26:35
URL: http://tarantinos.blogg.se/
Postat av: Tanten

Härligt att det gick bra!

2009-01-31 @ 14:11:52
URL: http://plasttanten.blogg.se/
Postat av: Chris

Ja, vi har kollat och det kommer bli en liten Wiggo :-) vi tycker också att det ska bli skönt med ett sommarbarn :)aha så många barn! du ser ju inte alls "gammal" ut på bilden ju.

2009-01-31 @ 18:09:04
URL: http://tarantinos.blogg.se/
Postat av: tess

TACK för dina ord å bara detta att du vet å förstår de gör så hemskt mycket... de stärker... Å ja vet att det kommer bli bätre men just nu e han så kaos å han e ju så sen med allt så han är ju så mycket efter dom andra... utredningen tar tid kommer få vänta MINST ett år till MP enheten å grejjen va att den som skulle ha skickat denna där vi gick innan inte gjorde de... VARFÖR?? Hon sa hon skulle å då hade vi snart varit där... men icke hon skyllde på än de ena än de andra å de tog månader innan vi fick loss den utredning som va gjord... fy säger ja en del tror de får bete sig hur som helst....Känner ju att skolan gör allt de kan å ja ska fortsätta jobba så gott vi kan men han e ju helt annorlunda hemma... de e i de stora sammanhangen han inte fungerar å det är ju där han ska lära sig allt han ska...Ja ja man får lära sig ta en dag i taget men man tar mycket stryk e ganska tacksam att ja gick iväg på min egen terapi jag behöver nog de framöver känner ja. Men ska kolla om det finns något forum hemma som man kan få stöd å hjälp på för som de e nu är man ju så maktlös å man vill ju typ ringa varenda förälder i klassen å bara skrika... men vet de hjälper ju föga.Tess

2009-01-31 @ 19:14:41
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Tesstamente

Duktig!!!!Haha, stackars granne- har ni nånsin sett på henne med samma ögon igen:-)

2009-01-31 @ 19:18:28
URL: http://tesstamente.blogg.se/
Postat av: anne

Så jättebra att det gick bra med tandläkaren, jag kan tänka att det kändes skönt för er båda.Kul att ni ska komma iväg på fest, det behöver ni nog väldigt väl!

2009-01-31 @ 22:26:45
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Vaniljis

Åh, vad skönt att det gick bra!!

Nu ska jag sussa lite. Jobbar imorgon. Sov gott vännen. Kramar

2009-01-31 @ 23:01:57
URL: http://vaniljis.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Tack vännen för ditt mail!!

Lovar att höra av mig frampå...Kramar

2009-02-01 @ 14:07:54
Postat av: tess

Jag är ju hemskt glad att skolan gör etts ånt jobb som de faktiskt gör... för min del spelar inte diagnos någon roll så men OM man får det så kanske det finns mediciner som gör att han lättare kan sortera sina intryck och fungera... Jag har ju accepterat att han är såhär å hemma fungerar han ju men han ska ju lära sig läsa och skriva... räkna... umgås i sociala sammanhang...Man e fan bara människa och ja tur att ja ändå jobbar så hårt med mig själv och börjat i terapi nu så ja kan få prata. Idag ringde ja även min flrra granne som har en dotter vi följt och de va så skönt att prata av sig... hon om någon vet å de va faktiskt okej att få ringa henne hon sa flera gånger att ja fick ringa igen även om ja bara vill spy ur mig å ja det är inte ja van med.Ha de gott du med //Tess

2009-02-01 @ 14:24:18
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Chris

ahh vilket fint namn :-)

Ja, händer riktigt mkt i den åldern heheSka bara ta det lugnt idag! kolla igenom alla Die Hard-filmerna hehe

Haft en bra helg?

2009-02-01 @ 15:49:08
URL: http://tarantinos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback